A l’àrea de Naturals, estem
treballant l’alimentació saludable, ja hem fet una piràmide per equips, hem fet
un mural d’aliments classificats segons el seu origen i aquesta setmana vam fer
un menú. Primer hem parlat de quants plats ha de tenir un menú, quins menjars
corresponen a cadascún dels plats, dels postres…
Per tal d’elaborar el menú, que era
un deure mental (havien de dur-lo pensat de casa), els vaig col·locar per
parelles i els vaig donar uns fulls per elaborar la carta d’un restaurant. El primer
de tot, pensar el nom del seu restaurant, importantíssim… i per tal d’arribar a
un acord havien d’establir un debat en la parella fins trobar un nom que els
agradara a tots dos.
Després un seria el responsable de
menú 1 i l’altre del 2, formats per primer plat, segon, postre i beguda.
Mans a l'obra!
Per tal de completar el menú, pensarien un preu i un horari per al restaurant. L’obririen sols per a dinar, per a sopar o en ambdues menjades?
Un cop acabat, dues grapes i ja estan les cartes a punt.
Ens ho hem passat genial.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada